Crocodile Kortrijk: sanotheek

SANOTHEEK


Mens sana in corpore sano. Ofwel, een gezonde geest in een gezond lichaam. Crocodile richt zich meer dan ooit op al wie aandacht heeft voor een goede gezondheid. Bij Crocodile kan je kennis maken onze sanotheek… Kenmerkend aan een sanotheek is het ruime aanbod aan gezondheids- en schoonheids- en parafarmaceutische producten en de grote aandacht voor deskundig en persoonlijk advies.

Sanotheek in Crocodile Kortrijk

PARFUMERIE
In de sanotheek vind je naast alle grote merken ook kwaliteitsvolle verzorgingsproducten en parfums die weliswaar geen grote bekendheid genieten, maar door de specialisten van Crocodile toch werden geselecteerd vanwege hun goede werking. Benieuwd naar ons assortiment en de Enjoy Beauty promoties? Ontdek ze via de website van Enjoy Beauty.

SANOSALON
De sanotheek werd ook voorzien van een ‘sanosalon’ waar u zich als klant in alle discretie kan laten verwennen tijdens animaties en demo’s. Ook dit is een primeur.


Ontdek onze promoties en animaties
DYNAPHAR

Naast parfumerie, verzorging en cosmetica kunt u in de sanotheek ook terecht voor de parafarmaceutische producten. Hiervoor werkt Crocodile samen met aankoopgroepering Dynaphar. Voor inspiratie, advies en de huidige promoties, kan u dus terecht bij Dynaphar.

 
 

Waarom een “sanotheek”?


De Crocodile is een ‘totaalconcept’ met gezondheid als centraal thema. Genezen, gezond blijven, er mooi en gezond uitzien. Daar draait het om. Maggie De Block noemt dit de ‘huisapotheker’: een gezondheidscentrum voor preventie en oriëntatie ten dienste van de patiënt. Naast de vernieuwing van hun apotheek, opende de Familie Van Poucke ook de eerste sanotheek van België.

Kurt Ostyn, marketing expertKurt Ostyn

De apotheek van de toekomst is geen anonieme hoogtechnologische supermarkt, maar een huis van vertrouwen waar niet de portemonnee maar wel de gezondheid van elke klant centraal staat. Informeren, adviseren en ‘soigneren’ zijn de sleutelwoorden.

Olivier Van Poucke, zaakvoerderOlivier Van Poucke

De Crocodile Kortrijk, een statement op de Grote Markt, een icoon, een gevestigde waarde. Met deze woorden in het achterhoofd, zijn we als team gestart met het ontwerpen van een totaal nieuw concept. Er werd een verrassend geheel ontworpen, hedendaags beton gecombineerd met warme en edele moeraseik, een exclusieve en gerespecteerde houtsoort die traditie en waardes oproept. Deze materialen vormen het spanningsveld en rode draad doorheen het ontwerp.

Francis Luypaert en
Steven Desnyder, architectenFrancis Luypaert