Crocodile Kortrijk: apotheek

Apotheek Crocodile | Grote Markt 5, B8500 Kortrijk | Apotheker titularis: Hadewych Mattelaer | APB 342213 | Tel.: +32(0)56.21.76.54

MAAK KENNIS MET HADEWYCH, UW HUISAPOTHEKER


Klant bij Crocodile? Dan kan u er sinds 1 oktober 2017 voor kiezen om Hadewych Mattelaer, onze apotheker titularis, aan te stellen als uw huisapotheker. Zij wordt uw vertrouwde apotheker die uw medicatie opvolgt en u begeleidt bij het goed gebruik van uw geneesmiddelen. Ze is ook de contactpersoon bij wie uw andere zorgverleners terecht kunnen voor informatie over uw medicatie.

HOE KIEST U EEN HUISAPOTHEKER?

Overtuigd om Hadewych als uw huisapotheker aan te stellen? Kom dan langs bij Crocodile en onderteken samen met haar uw “huisapotheker-overeenkomst”. Wat houdt dit in?

  • Apotheker Hadewych houdt een overzicht bij van alle geneesmiddelen die u inneemt;
  • Er staat ten allen tijde een medicatieschema voor u klaar;
  • Hadewych staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op uw noden;
  • Zij werkt samen met uw huisarts en andere zorgverleners en is dé contactpersoon voor info over uw medicatie.
Kom langs bij Crocodile om onze overeenkomst te ondertekenen!

Door een huisapotheker te kiezen, krijgt u doorlopende opvolging afgestemd op uw noden. www.apotheek.be

WAT KAN ZIJ VOOR U BETEKENEN?
  • In uw farmaceutisch dossier houdt ze uw persoonlijke medicatie-historiek bij. Hierin worden niet alleen de geneesmiddelen op voorschrift, maar ook alle andere geneesmiddelen bijgehouden. Ze werkt samen met uw (huis)arts en andere zorgverstrekkers voor het uitvoeren van uw behandeling.
  • Ze heeft altijd een medicatieschema voor u klaar. Hierin vindt u een betrouwbaar overzicht van alle voorgeschreven geneesmiddelen en zelfzorggeneesmiddelen. Het bevat praktische informatie over hoe en wanneer u welke geneesmiddelen moet innemen, opdat u geholpen wordt om uw medicatie op een correcte manier in te nemen.
  • Ze staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op uw noden. Ze begeleidt u in het goed gebruik van uw geneesmiddelen en reikt u hulpmiddelen aan als u problemen ondervindt met uw medicatie.

WACHTRIJSYSTEEM

Persoonlijk advies kent een keerzijde. Elke apotheek wordt wel eens geconfronteerd met wachtrijen. Ook hiervoor vond Crocodile een oplossing. Bij het betreden van het apotheekgedeelte krijgt elke bezoeker een ‘CROCO-wachtertje’.

Dankzij dit toestelletje –niet groter dan een doorsnee gsm- kan u in alle vrijheid genieten van uw bezoek aan onze zaak. Wanneer u aan de beurt bent, gaat het ‘CROCO-wachtertje’ oplichten en trillen en wacht de apotheker of apotheek-assistent u op. Makkelijk, eenvoudig en klantvriendelijk.


TIPS, INSPIRATIE EN PROMOTIES
Ontdek Dynaphar.be
APOTHEEK VAN WACHT

Surf naar www.geowacht.be of bel 0903/99000