Crocodile Kortrijk: apotheek

Apotheek Crocodile | Grote Markt 5, B8500 Kortrijk | Apotheker titularis: Lieven Debusseré | APB 342213 | Tel.: +32(0)56.21.76.54

MAAK KENNIS MET LIEVEN, UW HUISAPOTHEKER


Klant bij Crocodile? Dan kan u er sinds 1 oktober 2017 voor kiezen om Lieven Debusseré, onze apotheker titularis, aan te stellen als uw huisapotheker. Hij wordt uw vertrouwde apotheker die uw medicatie opvolgt en u begeleidt bij het goed gebruik van uw geneesmiddelen. Hij is ook de contactpersoon bij wie uw andere zorgverleners terecht kunnen voor informatie over uw medicatie.

HOE KIEST U EEN HUISAPOTHEKER?

Overtuigd om Lieven als uw huisapotheker aan te stellen? Kom dan langs bij Crocodile en onderteken samen met hem uw “huisapotheker-overeenkomst”. Wat houdt dit in?

  • Apotheker Lieven houdt een overzicht bij van alle geneesmiddelen die u inneemt;
  • Er staat ten allen tijde een medicatieschema voor u klaar;
  • Lieven staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op uw noden;
  • Hij werkt samen met uw huisarts en andere zorgverleners en is dé contactpersoon voor info over uw medicatie.
Kom langs bij Crocodile om onze overeenkomst te ondertekenen!

Door een huisapotheker te kiezen, krijgt u doorlopende opvolging afgestemd op uw noden. www.apotheek.be

WAT KAN HIJ VOOR U BETEKENEN?
  • In uw farmaceutisch dossier houdt hij uw persoonlijke medicatie-historiek bij. Hierin worden niet alleen de geneesmiddelen op voorschrift, maar ook alle andere geneesmiddelen bijgehouden. Hij werkt samen met uw (huis)arts en andere zorgverstrekkers voor het uitvoeren van uw behandeling.
  • Hij heeft altijd een medicatieschema voor u klaar. Hierin vindt u een betrouwbaar overzicht van alle voorgeschreven geneesmiddelen en zelfzorggeneesmiddelen. Het bevat praktische informatie over hoe en wanneer u welke geneesmiddelen moet innemen, opdat u geholpen wordt om uw medicatie op een correcte manier in te nemen.
  • Hij staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op uw noden. Hij begeleidt u in het goed gebruik van uw geneesmiddelen en reikt u hulpmiddelen aan als u problemen ondervindt met uw medicatie.

WACHTRIJSYSTEEM

Persoonlijk advies kent een keerzijde. Elke apotheek wordt wel eens geconfronteerd met wachtrijen. Ook hiervoor vond Crocodile een oplossing. Bij het betreden van het apotheekgedeelte krijgt elke bezoeker een ‘CROCO-wachtertje’.

Dankzij dit toestelletje –niet groter dan een doorsnee gsm- kan u in alle vrijheid genieten van uw bezoek aan onze zaak. Wanneer u aan de beurt bent, gaat het ‘CROCO-wachtertje’ oplichten en trillen en wacht de apotheker of apotheek-assistent u op. Makkelijk, eenvoudig en klantvriendelijk.


TIPS, INSPIRATIE EN PROMOTIES
Ontdek Dynaphar.be
APOTHEEK VAN WACHT

Surf naar www.geowacht.be of bel 0903/99000

Ontdek ook